Stockholm Pride 2012!

Om några dagar kickar årets version av Stockholm Pride igång, festivalen där HBT står i fokus (Homo, bi, trans). Under dagarna fem så kommer mängder med parader och fester tillsammans med musik, debatter och föreläsare fylla schemat. Detta är festivalen där ingen håller tillbaka på kärleken, här får vem som helst älska och bli älskad, en festival som lever på det vis många önskar att man alltid levde!

Fri att få älska vem och vad man vill, vad är problemet? Det finns folk till allt och särskilt de som inte anser att varken homosexuella, bisexuella eller transexuella borde få vara det dem faktiskt är. Många anser det fel att förälskas i det samma könet som en själv, att detta är något onaturligt och en hemsk dygd som gör att man hamnar i helvetet. Att Adamn och Eva var dem första på vår jord, de första människorna är ett faktum för den kristna människan. Tillsammans kan man skapa mycket och stora ting, barn blir födda genom kvinnan och mannens sammarbete, att det inte går att befrukta ett barn med två personer av samma kön är ingen nyhet, men att detta inte skulle vara normalt och tillåtet är en mycket vriden tanke. Vad som alltid har varit normen kommer kanske alltid vara det också, men att man skilja sig för den och göra något nytt till en norm, eller åtminstonde ett val, är det väl ingen som sagt något om?

Det viktigaste är att man tänker på sig själv, att man så klysigt som det heter “är sig själv”, gör det man tror är bäst eller åtminstonde känns bäst. En vacker dag kommer du känna suget i magen efter den där snygga tjejen eller killen, vem och vad du än är så är det ändå ditt hjärta och mage som känner det, det som vi kallar förälskelse. Följ då dina instinkter och skit i precis allt och alla som säger att det du vill och önskar är fel, det enda som är fel är deras åsikter som dem blivit itutade!

GO HBT, GO KÄRLEK OCH GO STOCKHOLM PRIDE 2012!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *