Fyll sommaren och hösten med konserter

Att sitta hemma och klaga på att vädret inte alls är soligt och 20+ är ingenting som gör tillvaron bättre, ut och lev för att göra din sommar spännande! För den som älskar musik och konserter finns det en hel del stora namn som under sommaren och hösten kommer ställa sig på våra större scenen runt om i Sverige. En av de största konserterna som är nu i sommar är inte helt oväntat Bruce Springsteen som spelar på Ullevi i Göteborg nu den 27 och 28:e juli, det tog ingen lång stund för biljetterna att bli slutsålda och är du en stolt ägare av en av de magiska lapparna så kommer du antagligen få vara med om något riktigt häftigt. Samma helg kommer det fantastiska bandet från förr, The Beach Boys, att ställa sig på Trägår’n, också dem i Göteborg, där det vankas 50-årsjubileumskonsert, en konsert vi på Co-bar.se gärna hade gått på själva för att sjunga med i refrängerna till “Wouldn’t be nice”.

Men det är inte bara 80 och 90-talets favorit som ska upp på scen, i Globen kommer en av världens mest häftiga artist Lady Gaga att uppträda i slutet av augusti och bara dagen innan kommer Coldplay att med sina fantastiska låtar fylla Stockholm Stadion med den magiska stämning som bara dem kan skapa. Är ni som vi och älskar spektakulära konsertplatser så är Dalhalla ett start tips, det är vår absoluta favoritscen och som gör alla konserter dubbelt så bra mot vad dem kanske skulle vara. Det utsprängda hålet i berget fylls med toner, ljus och gedigna musikälskare som alla kurar under sina filtar under bar himmel när världsartister framför sina verk på scen. I år kommer allas vår Tom Jones, en konsert som om du har tur du hinner får biljetter till. I Dalhalla kommer även i år coverbandet P-Floyd att spela, ett band som inte är vilket coverband som helst utan en riktigt bra imitation som gör Pink Floyds låtar till sina egna. Att showen är något utöver det vanliga vågar vi även lova då vi själva besökte P-Floyds konsert i Dahalla för ett par år sedan.

Som ni ser så finns det otroliga möjligheter till att göra din sommar till den bästa hittills, det gäller bara att hitta dem, och som en liten hjälp listar vi här de stora aktörerna som är gräddan av alla:
Tom Jones 22 juli, Dalhalla, Rättvik.
Bruce Springsteen & The E Street Band 27-28 juli, Ullevi, Göteborg.
The Beach Boys, 29 juli, Trägår’n, Göteborg.
P-Floyd, 3-4 augusti, Dalhalla, Rättvik.
Coldplay, 30 augusti, Stockholm Stadion.
Lady Gaga, 30-31 augusti, Ericsson Globe, Stockholm.
Swedish Hous Maffia, 22-24 november, Stockhoml Friends Arena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *