En liten pryl som betyder mycket

Okej, nu var det extremt länge sedan jag skrev här. Alltså extremt länge sedan. Det var i januari 2014, så det är alltså fyra år sedan. Vad jag har gjort sedan dess spelar ingen roll, för ärligt talat är det inget speciellt. Livet har bara tuggat på. Och anledningen till att jag slutade blogga var inte heller något speciell. Det blev bara så. Det liksom rann ut i sanden och så glömde jag bort det. Och så helt plötsligt nu så kom jag på att ja, just det, jag har ju blogg. Man kanske skulle ta och damma av den och köra igång igen. Ja, så nu gör jag det. Kanske blir det ett inlägg och så hörs vi om fyra år igen. Eller så uppdaterar jag varje dag. Man vet aldrig. Men nu kör vi i alla fall.

En vardagshjälte
I det här blogginlägget tänkte jag att jag skulle passa på att hylla en vardagshjälte. Jag pratar om påsklämman. Denna lilla pryl som verkligen förenklar livet. Ni kanske tycker att det låter fånigt, men för mig är påsklämman något som jag inte skulle vilja leva utan. Den är så genialisk i sin enkelhet. En klämma som går att öppna och stänga om och om igen. Som kan försluta något så smart och öppna det lika snabbt igen. Det är i alla fall en vardagshjälte för mig, som håller mitt bröd färskt i brödpåsen och stänger fryspåsarna utan jobbiga knutar eller trista gummisnoddar eller sådana där små jobbiga ståltrådsplastband som man virar runt men som aldrig håller påsen stängd och gör de det så är det omöjligt att få upp dem sedan.

Känns bra att vara igång
Ja, det var det jag hade att säga om påsklämmor, och det känns skönt att vara igång med bloggandet igen. Att få skriva av sig om ditten och datten. Vi får se vad nästa inlägg handlar om – och kanske framförallt när det blir!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *