Drink till sommaren

Hallå, då är vi tillbaka och denna gång med ett första riktiga inlägg. Det är som ni alla vet, hoppas jag, sommar och semestertider för många, och med detta har jag bestämt att göra ett snabbt och lättsamt inlägg då jag antar att ni har lite tid för detta och egentligen bara vill ut och njuta av vad vädret har att erbjuda.

Jag tänker att jag delar med mig av ett gott läskande recept på en drink som ni säkert redan druckit, men kanske inte gjort hemma själva. Detta är ju faktiskt e sådan drink som passar denna årstid bäst och gör att känslan höjs ännu ett snäpp.

Drinkreceptet på Sex on the Beach kommer här:
6cl Vodka
4cl Persikovodka
Tranbärsjuice
Ananasjuice

Häll vodkan och persikovodkan i ett högt glas, fyll sedan upp det med lika delar tranbärsjuice och ananasjuice.

Ett enkelt recept som inte krånglar till det, glöm inte att mixa ihop blandningen så den blir jämn och toppa gärna sedan glaset med en härligt god jordgubbsbit, eller en saftig skiva apelsin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *